Kerstmenu

Leg de plakken terrine op bord dakpans-gewijs.

Leg de getoaste brioche er naast en serveer met een lepeltje uien compote.

Pak een passend bord en leg voorzichtig het blaadje sla met de vulling op het bord, werk af met de walnoten en de cresjes

Haal het taartje uit het bakje en bak gedurende 8 minuten af op 200 graden. Werk af met cross en serveer.

Verwarm een diep bord voor, leg hier de ravioli met het kreeftenvlees in terwijl je de Nage warm maakt in een pannetje.

Schuim op met een staafmixer indien mogelijk. Giet op de ravioli werk af met bosui en serveer.

Zet het bakje zonder deksel gedurende 10 min in de oven op 200 graden.

Warm de saus apart op.

Schik op een voorverwarmd bord werk af met jus, en de pastinaak chips en cress.

Zet de aardappel rösti, gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Serveer in midden van het bord. Doe hier de ailoi van parmezaan op en werk af met het kaas/truffel/bieslook mengsel.

De grootte van de beef wellington is aangepast op de grote van uw bestelling

Verwarm een oven voor op 200* Steek indien mogelijk een 

kernthermometer zoals op de foto in het vlees. Zet de wellington gedurende +-30 min in de oven om een kern temperatuur van 45 graden te behalen.

Laat dan 10 minuten rusten uit de oven. Warm in de tussentijd je groentes op in de oven.

Snijd het vlees in plakken van 3/4 cm en serveer met de jus

Zet de griet gedurende 10 min in een voorverwarmde oven van 200 graden. Warm de saus in een pannetje apart op. 

Warm de paddestoelen op in de saus. Doe hier de pasta bij en warm verder op. Serveer in een diep warm bord met parmezaan als side.

Doe de peer tarte tatin gedurende 8 min op 200 graden in de oven in het ronde bakje.

Haal uit de oven en draai om. op een plateau.

Leg crumble op een bord en leg daar een bol ijs op.

Serveer de tart tatin hiernaast.

 Brasserie 155   |   Loonsebaan 155   |   5263 CN Vught   |   073 - 689 7154   |   info@brasserie155.nl