Brasserie 155   |   Loonsebaan 155   |   5263 CN Vught   |   073 - 689 7154   |   info@brasserie155.nl

 

 

Webdesign by Nathalie Winkens 

 

Beste Gast,

Via app en social media hebben afgelopen dagen, ook ons vele take out / bezorging verzoeken bereikt maar met pijn in ons horeca hart, moeten wij u helaas toch teleurstellen! 

 

Wij hebben eerder dan de collectieve sluiting, al besloten om ons restaurant te sluiten vanwege onze maatschappelijke verantwoording. Om die reden hebben wij ook besloten om geen bezorg/afhaal service te verlenen, in ieder geval niet tot 6 april. Om op deze manier maximaal bij te dragen aan de aanpak van ‘flatten the curve’ in de aankomende drie weken. 

 

Flatten the curve, wat inhoudt: blijf thuis, beperk je contacten, tot enkel de écht noodzakelijke. Wijzelf en ons personeel hebben met elkaar afgesproken (in de periode dat we niet kunnen werken) thuis te blijven en geen sociale contacten te hebben met derden, welke niet echt noodzakelijk zijn. Zodat wij niet besmet kunnen worden, maar ook vooral anderen niet verder kunnen besmetten. Zodat degene die reeds besmet zijn en geen tot milde klachten hebben, het uitzieken zónder anderen eerst weer te besmetten. 

 

Het spijt ons enorm, dat we u niet van dienst kunnen zijn met onze services, die u normaal wel gewend bent van ons. Dat doet pijn in ons passievolle horeca hart.

Liefdevolle groet,

Simon, Marijke & team 155